Hoe werken wij?

WIJ BOUWEN GRAAG AAN JOUW TOEKOMST

Bij KEK weten we goed dat mooie toekomstplannen vaak samen gaan met verbouwen en een nieuw interieur. We denken daarom graag met je mee op dat gebied en zetten graag jouw wensen om in verrassende resultaten.

Met de voorbereiding van de werkzaamheden, de uitvoering én uiteraard bij het opleveren van het project, zullen we jouw organisatie totaal ontzorgen. KEK Timmer & Interieurprojecten heeft ruim 15 jaar ervaring met het ontwerpen, verbouwen en afbouwen van alle soorten timmerprojecten en interieurprojecten. Wij zijn jouw partner bij verbouw en interieurbouw.

k

Ontwerp en maatwerk dat aansluit bij jouw huisstijl en plannen

 
w

één aanspreek punt voor het gehele project

 

Wij verzorgen het GEHELE project.

hoge kwaliteit voor een scherpe prijs

 
Onze mensen staan voor vakmanschap en flexibiliteit. Geen discussie over deadlines, afspraak is afspraak. Wij stellen alles in het werk voor een goed eindresultaat en zetten graag dat stapje extra.

Laten we kennis maken.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten of een afspraak maken om je interieur aan te pakken? Wij maken graag kennis met jullie uitdaging op het gebied van interieur- of timmerprojecten.

info@kekbv.nl
Tel.: 073-2600002

Graaf van Solmsweg 111
5222 BS 's-Hertogenbosch
---------------------
Personeelslogin

 

 

 

Kek, Den Bosch, interieurbouw, afbouw, ontwerp, interieurontwerp, interieur, schilder, elektra, tekenwerk, projectmanagement, hout, duurzaam, advies, turnkey, retail, winkelinrichting, kantoorinrichting, interieurbouwer, E- en W-installatie, wanden, vloeren, plafonds, verlichting, luchtinstallatie, verbouwing, interieurprojecten.

Pin It on Pinterest

Share This