M.V.O.

maatschappelijk verantwoord ondernemen, Waarom?

Wij lopen graag voorop als het gaat om interieurprojecten. Dat geldt hetzelfde voor onze M.V.O. mentaliteit. Op verschillende manieren denken we aan het milieu en aan de toekomst van onze planeet. Dat klinkt groots, maar we doen dat simpelweg door verschillende initiatieven in te bedden in de bedrijfsvoering. Zo rijden we voornamelijk met elektrische bedrijfsauto’s, scheiden we ons afval en maken we gebruik van zonne-energie. Daarnaast gebruiken we steeds meer duurzame oplossingen binnen onze interieurprojecten.

Duurzaamheid

Kek streeft naar een zo milieuvriendelijk mogelijke productie. Wij hebben de mogelijkheid FSC en PEFC gecertificeerde producten te leveren. Ook gaan we meer circulair ondernemen door het hergebruiken van producten en materialen steeds verder te maximaliseren. Zo dragen wij bij aan de goede zorg voor mens en milieu.

11 verschillende soorten afvalscheiding

Elektrische bedrijfsauto’s, elektrische oplaadpunten (Klanten/Werknemers)

LED verlichting in ons eigen kantoor en voor onze projecten

Laten we kennis maken.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten of een afspraak maken om je interieur aan te pakken? Wij maken graag kennis met jullie uitdaging op het gebied van interieur- of timmerprojecten.

info@kekbv.nl
Tel.: 073-2600002

Graaf van Solmsweg 111
5222 BS 's-Hertogenbosch
---------------------
Personeelslogin

 

 

 

Kek, Den Bosch, interieurbouw, afbouw, ontwerp, interieurontwerp, interieur, schilder, elektra, tekenwerk, projectmanagement, hout, duurzaam, advies, turnkey, retail, winkelinrichting, kantoorinrichting, interieurbouwer, E- en W-installatie, wanden, vloeren, plafonds, verlichting, luchtinstallatie, verbouwing, interieurprojecten.

Pin It on Pinterest

Share This