onze disciplines

Afbouw

Meedenkers van begin tot eind

KEK BV is van alle markten thuis en we zijn werkzaam voor diverse bedrijven, zoals aannemers, retailers, kantoren, overheidsinstellingen, gezondheidsinstellingen, winkels en winkelketens. In onze werkplaats kunnen wij werkzaamheden voorbereiden en produceren. Ook ben je bij ons aan het juiste adres voor alle soorten wanden, zoals systeemwanden, scheidingswanden, Metal Stud wanden. Naast wanden verzorgen wij ook systeem plafonds, stucwerk, schilderwerk, behangen, deuren en kozijnen, alle voorkomende vloeren en E- en W-installatie werkzaamheden.

Interieurbouw

Kek(ke) projecten

KEK BV is gespecialiseerd in het vervaardigen van maatwerk interieurbouw en meubels voor bedrijven, overheidsinstellingen maar ook retailketens en architecten. Onze kracht zit hierbij in onze eigen productie. Wij vervaardigen alle objecten op maat. Hiervoor gebruiken wij ons 3D inmeetsysteem. Deze meet alles nauwkeurig op waardoor een perfecte maatvoering gegarandeerd wordt. We kunnen alles op afspraak ontwerpen en produceren. Niets is ons te gek. Enkele voorbeelden hiervan zijn een balie, keukens, kasten, kassameubilair, wandstellingen, meubels voor retail, paskamers, toonbanken en zithoeken..

Interieurontwerp

creatieve oplossingen

Hulp nodig bij het inrichten van een ruimte? Bij ons kun je terecht voor ontwerp en kleur- en materiaaladvies. KEK BV maakt concepten en ontwerpen voor eindgebruikers van complete interieurs.

Of het nu gaat om een kleine of grote ruimte, een winkel, kantoor, woning, hotel of restaurant, wij maken er iets moois van!

De wensen van de klant vertalen we naar een goed en origineel ontwerp, met een optimale layout en eventueel gepresenteerd met 3D impressies.

Voor ieder budget maken wij een project op maat! Wij kunnen een project van begin tot het einde oppakken, van ontwerp tot eindoplevering.

projectmanagement

begeleiding

Kek coördineert projecten van sloop tot oplevering. Of het nu gaat om een compleet turnkey project of de rol van coördinator in een deel van een project: We adviseren je over bouwkundige constructies en installaties en bewaken de voortgang en kwaliteit van je project. Wij verzorgen het tekenwerk voor verschillende projecten, de layout en het interieur, al dan niet uitgevoerd met een 3D-impressie. Wij nemen de zorg over betreft de regelgeving en vergunningen en overleggen met welstand, bouw- en woningtoezicht, brandweer en lokale instanties. Wij zorgen ervoor dat jouw project wordt opgeleverd zoals is afgesproken.
 

Onderhoud

Wij verzorgen ook graag het onderhoud

Bekijk hiervoor de speciale website:

Laten we kennis maken.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten of een afspraak maken om je interieur aan te pakken? Wij maken graag kennis met jullie uitdaging op het gebied van interieur- of timmerprojecten.

info@kekbv.nl
Tel.: 073-2600002

Graaf van Solmsweg 111
5222 BS 's-Hertogenbosch
---------------------
Personeelslogin

 

 

 

Kek, Den Bosch, interieurbouw, afbouw, ontwerp, interieurontwerp, interieur, schilder, elektra, tekenwerk, projectmanagement, hout, duurzaam, advies, turnkey, retail, winkelinrichting, kantoorinrichting, interieurbouwer, E- en W-installatie, wanden, vloeren, plafonds, verlichting, luchtinstallatie, verbouwing, interieurprojecten.

Pin It on Pinterest

Share This