Over ons

In 1999 ben ik, Eric Kuiper (directeur/eigenaar), met een gereedschapskist als zzp’er gestart met Klusbedrijf Eric Kuiper, beter bekend als KEK. Eerst voerde ik timmerwerken uit in opdracht van andere interieurbouwbedrijven maar al snel wilde ik meer. Ik kreeg het vertrouwen van verschillende klanten waardoor ik personeel kon aannemen en zo door kon groeien. Een aantal van deze trouwe werknemers zijn nog steeds bij mij in dienst. Al snel kwam mijn oudste zoon in het bedrijf en niet veel later ook mijn jongste zoon. Inmiddels zijn ze als “manusje van alles” doorgegroeid binnen het bedrijf. Rick houdt zich voornamelijk bezig met de sales en marketing. Kevin is hoofd projectleiding en mijn vrouw is verantwoordelijk voor het personeelsbeleid.

KEK is een echt familie bedrijf. Wij zien iedereen binnen het bedrijf ook als familie en voelen ons erg betrokken bij ons personeel. Zonder hen zouden we het nooit zo ver geschopt hebben. Dat realiseer ik mij iedere dag en mag best wel eens gezegd worden! Als echte bourgondiër ben ik er trots op dat we sinds 2018 de eigenaar zijn geworden van een prachtig pand in mijn stadje Den Bosch. Met 7200 vierkante meter productieruimte waarvan 500 vierkante meter showroom en 1500 vierkante meter kantoor hopen wij onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Iedere klant krijgt bij ons de volle aandacht en we zijn pas tevreden als onze klant gelukkig is met het eindresultaat! Ik kan alleen maar hopen dat we nog jaren een betrouwbare partij zijn voor onze trouwe en nieuwe klanten!

Onze
werkwijze

Wat kun je van ons verwachten?

Plannen om je huis te gaan verbouwen? Heb je altijd al graag een compleet op maat gemaakte inloopkast gewild? Of wil je graag een nieuwe keuken? Wij kunnen alles voor jou realiseren, niks is voor ons te gek! Samen kijken we naar een stijl die bij jou past en zoeken we materialen uit. We komen inmeten en maken vervolgens een strakke planning met alle disciplines die wij in huis hebben. 

Ons ervaren team gaat met behulp van onze moderne CNC machines de tekeningen omzetten tot prachtige interieur items op maat. Daarnaast zijn onze elektriciens, loodgieters, schilders, stukadoors en andere vakmensen ter plekken druk bezig om de ruimte(s) tot in de puntjes af te werken. Onze interieurbouwers en timmermannen kunnen vervolgens het geheel op professionele wijze plaatsen en afwerken. Wij leveren een prachtig eindresultaat met een hoog afwerkingsniveau. Dit gebeurt binnen het gewenste tijdsbestek want AFSPRAAK is AFSPRAAK!

In de media

Holland van boven

Een mooi fragment uit het programma ‘Holland van boven’ waarin ons bedrijf te zien is. Benieuwd naar KEKBV en wat wij doen? Bekijk het filmpje!

Weetjes
over kekbv

Jaren werkzaam
Particuliere opdrachten
Zonnepanelen op ons dak
Afgeronde opdrachten
Zakelijke opdrachten
Vrijdagmiddag borrels

Pin It on Pinterest