BEN JIJ DE PROJECTLEIDER DIE WE ZOEKEN?

KEK BV is een bedrijf dat zich op projectbasis richt op turn-key inrichtingen en verbouwingen, we werken met grote name in de retail, hotel branche en de kantorenmarkt. Daarnaast zijn we ons gaan specialiseren in exclusieve villa’s en appartementen, waarbij we staan voor kwaliteit en zorgen voor een high end afwerkingsniveau. Wij zijn een dynamisch bedrijf dat de laatste jaren flink aan het groeien is. Door het grote aantal projecten en het groeiende klantenbestand zijn wij op zoek naar een creatieve projectleider die denkt in oplossingen, om ons hechte team te komen versterken.

Als projectleider bij KEK BV werk jij dagelijks aan exclusieve projecten. Elke dag komen er vanuit de betrokken disciplines nieuwe uitdagingen op jouw pad, wat deze baan tot een functie met veel afwisseling en verantwoordelijkheden maakt. Wij zijn op zoek naar een projectleider die excelleert in een hectische werkomgeving. Jij laat je niet gek maken door de waan van de dag, denkt in oplossingen en vindt het een uitdaging de ideeën van de klant om te zetten in een prachtig eindresultaat. Jij gaat projecten managen vanuit een hip kantoor waar gewerkt wordt aan verschillende projecten, van exclusieve woningen en winkelpanden tot kantoorpanden en exclusieve hotels, daar waar nodig ben je op locatie aanwezig om alles in goede banen te leiden. Kortom een afwisselende en uitdagende functie!

Functie eisen:

– Ervaring in de afbouw en Interieurbouw
– MBO/ HBO denkniveau
– Organisatorisch sterk onderlegd
– Representatieve houding
– Ervaren budgetbewaker, voor zowel de opdrachtgever als de organisatie
– Je bent een teamspeler en beschikt over een klantvriendelijke opstelling
– Commerciële instelling
– Ervaring met tekenprogramma’s (AUTOCAD) is een pre

Wat wij bieden:

– Goede arbeidsvoorwaarden volgens CAO interieurbouw
– Goed salaris
– Snel een vast contract
– Mogelijkheid tot auto van de zaak
– Leuke collega’s en werken in een afwisselende en bruisende omgeving
– Zelfstandige en uitdagende functie
– Iedere vrijdag sluiten we de week af met een gezellige borrel!

Spreekt deze functie je aan en kun je, jezelf vinden in de bovengenoemde functie eisen? Stuur dan je motivatie en cv per mail aan; Svea Kuiper Svea@kekbv.nl

Aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.

Pin It on Pinterest

Secured By miniOrange