BEN JIJ DE PROJECTLEIDER VERBOUW DIE WE ZOEKEN?

Kek bv is een Bedrijf dat zich op projectbasis richt op Turn-Key inrichtingen en verbouwingen, we werken met grote namen in met name de Retail, Hotel Branche en de Kantorenmarkt. Daarnaast zijn we ons gaan specialiseren in het verbouwen van exclusieve villa’s en appartementen, waarbij we staan voor kwaliteit en zorgen voor een High End afwerkingsniveau. Wij zijn een dynamisch bedrijf dat de laatste jaren flink aan het groeien is. Door het grote aantal projecten en het groeiende klantenbestand zijn wij op zoek naar een Creatieve Projectleider gespecialiseerd in verbouwen van woonhuizen, luxe villa’s en appartementen, om ons hechte team te komen versterken.

Als projectleider Verbouw bij KEK BV werk jij dagelijks aan exclusieve particulieren projecten. Elke dag komen er vanuit de betrokken disciplines nieuwe uitdagingen op jouw pad, wat deze baan tot een functie met veel afwisseling en verantwoordelijkheden maakt. Wij zijn op zoek naar een projectleider die excelleert in een hectische werkomgeving. Jij laat je niet gek laat maken door de waan van de dag, denkt in oplossingen en vindt het een uitdaging om de ideeën van de klant om te zetten in een prachtig eindresultaat. Daarnaast ben je bouwkundig onderlegd en kun jij meedenken in creatieve oplossingen die de woning kunnen verbeteren. Jij gaat projecten managen vanuit een hip kantoor waar gewerkt wordt aan verschillende projecten, van exclusieve woningen tot exclusieve hotels, daar waar nodig ben je op locatie aanwezig om alles in goede banen te leiden. Kortom een afwisselende en uitdagende functie!

Functie eisen:

– Ervaring met verbouwen
– Opleiding en/of ervaring met bouwkundige oplossingen
– MBO/ HBO denkniveau
– Organisatorisch sterk onderlegd
– Representatieve houding
– Ervaren budgetbewaker, voor zowel de opdrachtgever als de organisatie
– Je bent een teamspeler en beschikt over een klantvriendelijke opstelling
– Commerciële instelling
– Ben je ook thuis in exclusief maatwerk interieur, dan is dat een pré
– Ervaring met tekenprogramma’s (AUTOCAD) is een pre

Wat wij bieden:

– Goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden volgens CAO Interieurbouw en Meubelindustrie
– Snel een vast contract
– Mogelijkheid tot auto van de zaak
– Leuke collega’s en werken in een afwisselende en bruisende omgeving
– Zelfstandige en uitdagende functie
– Iedere vrijdag sluiten we de week af met een gezellige borrel!

Spreekt deze functie je aan en kun je, jezelf vinden in de bovengenoemde functie eisen? Stuur dan je motivatie en cv per mail aan; Svea Kuiper Svea@kekbv.nl

Aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.

Pin It on Pinterest