Werken bij KEK!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bij KEK zijn we altijd op zoek naar getalenteerde mensen om ons team te versterken. Of je nu aan het begin van je carrière staat of al jarenlange ervaring hebt, bij ons vind je een omgeving waarin je kunt groeien en leren.

Neem een kijkje bij onze vacatures en ontdek welke mogelijkheden er zijn om deel uit te maken van ons dynamische en gezellige team. We kijken ernaar uit om van je te horen en samen te bouwen aan een succesvolle toekomst bij KEK!

Calculator afbouw

Als calculator afbouw ben je een van de eersten die betrokken wordt bij nieuwe projectaanvragen. Je zet diverse aanvragen om in heldere, gedetailleerde calculaties en offertes. Daarnaast onderhoud je contact met klanten en projectleiders over planning, kwaliteit, uitvoering en budget.

Meubelmaker

Ben jij de ervaren meubelmaker die graag de fijne kneepjes van het vak wil leren en met ons de interieurbouw naar een hoger niveau kan tillen? Dan zoeken wij jou! Momenteel zijn wij op zoek naar enthousiaste kandidaten die graag bij ons als meubelmaker aan de slag willen en samen met het team aan de grootste, leukste en meest uitdagende projecten willen werken.

Allround schilder

Ben jij een ervaren schilder of wil je graag de fijne kneepjes van het vak leren van een ervaren schilder? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Momenteel zijn wij op zoek naar enthousiaste kandidaten die als schilder willen werken aan de meest uiteenlopende projecten. Wij doen zowel onderhoudswerk als grote projecten.

Technisch tekenaar

Als Technisch Tekenaar bij KEK B.V. neem je graag het voortouw in uiteenlopende projecten. Je verwerkt de wensen van de klant en zet deze om in werk- en productietekeningen. Je zorgt ervoor dat je in het bezit bent van alle benodigde informatie om nauwkeurige technische tekeningen te maken.

Open sollicitatie

Wij staan open voor talent! Kun je iets betekenen voor onze organisatie en heb je affiniteit met interieurbouw en/of timmerwerk? Of ben je op zoek naar een leuke stage? Laat het ons weten! Door het grote aantal projecten en het steeds groeiende klantenbestand staan wij altijd open voor goede, maar vooral enthousiaste krachten om ons hechte team te komen versterken.

Magazijnmedewerker

Als magazijnmedewerker bij KEK Interieurbouw ben je verantwoordelijk voor het beheer van ons magazijn. Je zorgt voor een efficiënte en gestructureerde opslag van materialen en onderdelen die gebruikt worden in onze interieurprojecten. Daarnaast controleer je alle leveringen en zorg je ervoor dat de goederen goed worden ontvangen. Het is belangrijk dat je ervaring hebt met het werken met een heftruck en bij voorkeur in het bezit bent van een geldig certificaat.

Stagiaire marketing & communicatie

Wij zoeken een stagiair vanaf september. Het gaat om een meewerkstage. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het schrijven van teksten, het creëren van content voor de website en sociale media, analyseren van gegevens en natuurlijk is er ruimte voor jouw eigen creatieve ideeën en initiatieven. Daarnaast is er ook ruimte voor de opdrachten voor school!