School verbouwen

Een onderwijsinstelling renoveren of laten verbouwen? Ben je op zoek naar een aannemer of partner die kan helpen tijdens het hele verbouwingsproces? KEK tovert elke basisschool, middelbare school, universiteit of andere onderwijsinstelling om tot een prettige leeromgeving. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn en veel tevreden klanten zijn wij de ideale partner die jou van A tot Z kan ontzorgen. Van vergunningaanvraag tot oplevering, wij nemen alle zorgen van de verbouwing uit handen!

school
verbouwen

School renoveren, wij ontzorgen van A tot Z

Een school verbouwen is niet niks. Hier komt een hoop bij kijken. Soms is een school te klein geworden, of gewoon erg verouderd. Wat de reden ook is, wij kunnen de gedurende de gehele renovatie ontzorgen. Wij hebben alle disciplines in huis, waardoor we snel kunnen schakelen en binnen de beschikbare tijd de school kunnen uitbreiden, opknappen of afbouwen.

Wat kunnen wij doen voor de renovatie van jouw onderwijsinstelling?

Van vergunningaanvragen tot oplevering, wij helpen je van A tot Z. Zo hebben wij onze eigen interieurarchitecten, loodgieters, elektriciens, stukadoors, schilders, tegelzetters, timmermannen en ga zo maar door. Wanneer je ervoor kiest om je hotel te laten verbouwen door ons, ziet het proces er als volgt uit:

ONZE WERKWIJZE

We plannen samen een vrijblijvende afspraak in om jouw wensen op een rijtje te zetten.

Gaan wij voor jou aan de slag? Dan stellen wij een naadloze planning op, op basis van jouw beschikbare tijdsbestek.

Allebei tevreden? Dan starten wij met de eventuele sloop en de opbouw

Tijdens het hele project heb jij één aanspreekpunt waaraan jij je vragen kan stellen.

Tot slot vindt de oplevering van jouw onderwijsinstelling plaats.

Lessen door laten gaan tijdens de verbouwing van de school?

Wanneer je een school gaat renoveren is het wenselijk dat de lessen door kunnen gaan. Daarnaast is het tijdsbestek waarin de verbouwing plaats moet vinden wellicht kort. Uiteraard kunnen wij hier rekening mee houden. Wij werken secuur, netjes, volgens een naadloze planning en zorgen daardoor voor minimale overlast.

Onze tevreden klanten

Neem contact met ons op!

Pin It on Pinterest