NOVA COLLEGE
Haarlem
NOVA COLLEGE
Haarlem
NOVA COLLEGE
Haarlem
NOVA COLLEGE
Haarlem
Previous slide
Next slide

School verbouwen

Ben jij op zoek naar een aannemer of partner die kan helpen tijdens het hele verbouwingsproces van een school of andere onderwijsinstelling? KEK tovert elke basisschool, middelbare school of universiteit om tot een prettige leeromgeving. Met meer dan 20 jaar ervaring en veel tevreden klanten zijn wij dé partner om jou te helpen. Van vergunningaanvraag tot oplevering, wij nemen alle zorgen van de verbouwing uit handen!

school
verbouwen

School renoveren, wij ontzorgen van A tot Z

Een school verbouwen is niet niks. Hier komt een hoop bij kijken. Soms is een school te klein geworden, of gewoon erg verouderd. Wat de reden ook is, wij kunnen de gedurende de gehele renovatie ontzorgen. Wij hebben alle disciplines in huis, waardoor we snel kunnen schakelen en binnen de beschikbare tijd de school kunnen uitbreiden, opknappen of afbouwen.

Wat kunnen wij doen voor de renovatie van jouw onderwijsinstelling?

Van vergunningaanvragen tot oplevering, wij nemen alles voor je uit handen. Zo hebben wij onder andere onze eigen loodgieters, elektriciens, stukadoors, schilders, tegelzetters, en timmermannen in huis. Het voordeel hiervan is dat je niet hoeft te schakelen met andere partijen. Daarnaast kan de planning tijdens het hele proces beter gewaarborgd worden. Wanneer je ervoor kiest om je onderwijsinstelling te laten verbouwen door ons, ziet het proces er als volgt uit:

ONZE WERKWIJZE

We plannen samen een vrijblijvende afspraak in om jouw wensen op een rijtje te zetten.

Start van de bouw

Bij opdracht, gaat de projectleider die de offerte heeft gemaakt alles met je doornemen

Tijdens het hele traject word je op de hoogte gehouden door jouw projectleider

Oplevering van jouw vernieuwde instelling

Jullie stellen samen een planning op

Voor de oplevering, laatste punten kunnen nog worden aangepast of verbeterd

Lessen door laten gaan tijdens de verbouwing van de school?

Wanneer je een school gaat renoveren is het wenselijk dat de lessen door kunnen gaan. Daarnaast is het tijdsbestek waarin de verbouwing plaats moet vinden wellicht kort. Uiteraard kunnen wij hier rekening mee houden. Wij werken secuur, netjes, volgens een naadloze planning en zorgen voor zo min mogelijk overlast.

Deze tevreden klanten gingen je voor!

Neem contact met ons op!

Pin It on Pinterest