Afbouw

Bij KEK beschikken we over een uitgebreid team van ervaren specialisten voor alle aspecten van afbouwwerkzaamheden. Of het nu gaat om het plaatsen van wanden en plafonds, het installeren van verlichting, het leggen van vloeren en tegels, of het verzorgen van alle technische aspecten die hierbij komen kijken, wij staan klaar om het volledige proces voor jou te beheren en uit te voeren. Onze specialisten zijn professionals met expertise in hun vakgebied. Ze zijn toegewijd aan het leveren van vakmanschap en streven ernaar om samen met jou het project tot een succes te brengen.

Bovendien begrijpen we bij KEK het belang van naadloze coördinatie en samenwerking tussen verschillende disciplines tijdens het afbouwproces. Daarom zorgen onze afbouwspecialisten ervoor dat alle werkzaamheden perfect op elkaar aansluiten en goed worden uitgevoerd.

Met ons team van experts kun je erop vertrouwen dat jouw project in goede handen is en dat het eindresultaat voldoet aan al jouw verwachtingen en meer!

Neem contact op
Afbouw project op kantoor
Gemeente Heumen gemeentehuis
Afbouwerkzaamheden
Wat verstaan we onder afbouw?

KEK verzorgt naast het interieur ook de afbouw van interieurprojecten. Wat bedoelen wij met afbouw? Wij leveren alle soorten afbouwdiensten, zoals wandafwerking, vloerafwerking, schilderwerk, elektrotechniek, tegelwerk en stucwerk. Wij nemen de volledige zorg uit handen, van A tot Z.

afbouwwerkzaamheden
KEK ontzorgt en levert interieurprojecten turnkey

Naast het leveren van het interieur leveren wij projecten turnkey op. Wat verstaan wij onder turnkey? KEK beschikt over alle benodigde disciplines, waardoor wij het project kunnen verzorgen vanaf de ontwerpfase tot en met de oplevering van het interieurproject.

afbouwwerkzaamheden
1 aanspreekpunt

Gedurende het gehele interieur- of afbouwproject is onze ervaren projectleider jouw vaste aanspreekpunt. Tussentijds zal de projectleider je op de hoogte houden van de voortgang. We zorgen ervoor dat het betreffende interieurproject volgens afspraak en binnen de gestelde tijdslijnen wordt gerealiseerd.

Meer weten over afbouw?

Neem contact op!