BEN JIJ DE CALCULATOR AFBOUW DIE WE ZOEKEN?

KEK B.V. richt zich op turn-key inrichtingen, interieurbouw, afbouw en techniek. We werken met grote namen in de kantorenmarkt, hotel branche, retail, overheidsinstellingen, onderwijs en gezondheidszorg. KEK B.V. staat voor kwaliteit met een hoog afwerkingsniveau waarbij de klant volledig wordt ontzorgt.

Wij zijn een dynamisch bedrijf dat de laatste jaren flink aan het groeien is. Door het grote aantal projecten en het groeiende klantenbestand zijn wij op zoek naar een ervaren calculator afbouw die denkt in oplossingen, om ons hechte team te komen versterken.

Je werkzaamheden in het kort: Als calculator afbouw, ben je één van de eerste die in beeld komt zodra we een aanvraag ontvangen voor een project. Een goede calculatie is het halve werk. Als calculator afbouw weet jij als geen ander de gevarieerde projectaanvragen in heldere en gedetailleerde calculaties en/of offertes te gieten. Je hebt contact met de klant en Projectleider, omtrent planning, kwaliteit, uitvoering, detaillering, budget bewaking en logistiek. Het is hierbij essentieel dat je efficiënt en kostenbewust te werk gaat en eventueel ook aanvullend werkzaamheden verricht op de  werkvoorbereiding.

Functie eisen

Wat wij jou bieden!

Of stuur je CV & motivatie per mail aan; hr@kekbv.nl

Bij vragen dan kun je ook altijd eerst even bellen! 073-2600002.