Ben jij de Technisch Tekenaar die wij zoeken?

Kek B.V. richt zich op turn-key inrichtingen, interieurbouw, afbouw en techniek. We werken met grote namen in de kantorenmarkt, hotel branche, retail, overheidsinstellingen, onderwijs en gezondheidszorg. KEK B.V. staat voor kwaliteit met een hoog afwerkingsniveau waarbij de klant volledig wordt ontzorgt. Wij zijn een dynamisch bedrijf dat de laatste jaren flink aan het groeien is. Door het grote aantal projecten en het groeiende klantenbestand zijn wij op zoek naar een creatieve ervaren technisch tekenaar om ons hechte team te komen versterken.

Wie zoeken wij?

Als Technisch Tekenaar bij KEK B.V. neem je graag het voortouw in uiteenlopende projecten. Je verwerkt de wens van de klant en zet ze om in een werk/productietekening. Je zorgt ervoor dat je in het bezit bent van alle benodigde informatie om zodoende technische tekeningen te maken. Om dit te kunnen realiseren beschik je onder andere over voldoende kennis van diverse materialen, verbindingen en weet je hoe een meubel wordt opgebouwd.  Daarnaast ben je kundig genoeg om zelfstandig te functioneren maar ben je ook een team-player en communiceer je met de inkoper over de benodigde materialen zodat alles op de juiste wijze en volgens planning geproduceerd kan worden. In de rol van Technisch Tekenaar bij KEK BV krijg je de kans om een essentiële bijdrage te leveren aan de meest uiteenlopende projecten.

Functie eisen:

◙  Tenminste 3 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie;
◙  Minimaal MBO+ werk- en denkniveau;
◙  Het kunnen werken met AutoCad 2D is een must;
◙  Kennis van Imos is een pré;
◙  Je hebt een oplossingsgericht denkvermogen;
◙  Bent niet verlegen om het voortouw te nemen binnen diverse projecten;
◙  Je bent stressbestendig;
◙  Ben je bekend met Proteus, dan is dat een pré;
◙  Je werkt accuraat en zorgvuldig; 
◙  Je bent leergierig, ambitieus en gedreven om het beste uit jezelf te halen;

  Wat wij bieden:

◙  Goede arbeidsvoorwaarden volgens de Interieurbouw CAO;
◙  Bijbehorend pensioenopbouw;
◙  Goed salaris en snel zicht op een vast contract;
◙  Ruimte om jezelf te ontwikkelen;
◙  Leuke collega’s en werken in een modern kantoor;
◙  Zelfstandige en uitdagende functie;
◙  Elektrische fietsregeling;
◙  Iedere dag vers fruit en lunchen in onze gezellige kantine;
◙  Iedere vrijdag sluiten we de week af met een gezellige borrel in ons gezellige café;

We bieden je de kans om deel uit te maken van een toonaangevend familiebedrijf, in een hecht team vol uitdaging en diversiteit. We bieden een fijne werkomgeving waar ruimte en aandacht is voor ontwikkeling en vooruitgang.

Heb je interesse? Stuur dan je motivatie per mail aan; HR@kekbv.nl heb je nog vragen dan kun je ook altijd bellen naar 073-26000002.

Pin It on Pinterest